De Opkamer

Kamerik

Binnenkort in verkoop

Heerlijk wonen in Kamerik!

STATUS IN VOORBEREIDING!

De Opkamer helemaal thuis in het Groene Hart!

Moderne en duurzame woningen in een omgeving van rust, ruimte, groen, comfort en kwaliteit. Het is deze ideale combinatie die De Opkamer in Kamerik maakt tot de buurt waar je prettig woont en waar je helemaal op je plek bent. Kortom: in De Opkamer voel je je helemaal thuis in het Groene Hart.

Met een gevarieerd aanbod komt De Opkamer tegemoet aan de vraag naar woningen in een gebied dat in trek is.
Zo biedt De Opkamer 19 appartementen en 18 hoek-, en tussenwoningen voor een brede doelgroep, van starters, gezinnen tot senioren.

Kamerik: een prachtdorp vlakbij Woerden en Utrecht
Het veengebied in de omgeving van Kamerik werd in de tiende eeuw ontgonnen en door de bewoners ontwikkeld en opgebouwd. Sinds 1989 maakt Kamerik deel uit van de gemeente Woerden. De oorspronkelijke lintbebouwing langs het water van de Kamerikse Wetering is inmiddels beschermd dorpsgezicht. Kamerik, met circa 4000 inwoners, is een gezelig dorp en uitgegroeid tot een gewilde woonplek in het Groene Hart. Met veel ruimte, water, groen, het dorpse karakter en levendigheid door de nabijheid van allerlei voorzieningen, zoals horeca, winkels en verenigingen. Kamerik ligt centraal, op 15 minuten fietsen van Woerden en 30 autominuten naar Utrecht. Je hebt alles binnen handbereik en dat is prettig wonen.

De Opkamer is geïnspireerd op de tuindorpen uit de vroege twintigste eeuw. De sterkste elementen van deze tuindorpen zijn vertaald naar een eigentijdse architectuur. Met een afwisselend en gevarieerd beeld van gevels, kappen en accenten dat aansluit op het dorpse karakter en de omgeving. Waarbij openbaar en privé groen elkaar aanvullen en versterken en bijdragen aan het groene, klimaatadaptieve en natuurinclusieve karakter van de omgeving.

Ondanks de afwisseling vormt De Opkamer een samenhangend ensemble van woningen die zich stuk voor stuk kenmerken door kwaliteit, comfort, duurzame materialen en een warme uitstraling. De Opkamer biedt privacy, maar ook de gezellige sfeer van een groene, ruime en gezellig buurt. Een buurt waar je echt thuiskomt om met familie en vrienden samen te zijn.

19 appartementen verdeeld over drie woonlagen
Het appartementengebouw bestaat uit twee- en driekamerappartementen van ca. 44 tot 75 m2. Alle appartementen (D t/m H) bieden een fijne leefruimte.De nieuwste technieken en materialen zorgen voor een prettig en energiezuinig klimaat in de woning. De appartementen beschikken allemaal over een buitenruimte en sommige appartementen hebben er zelfs twee, inpandige berging, een gezamelijke fietsenstalling binnen en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

De toegang van de appartementen D en E liggen aan een gedeelde galerij met een stukje terras naast de voordeur. Appartementen F, G en H zijn toegankelijk via de centrale hal van het gebouw.

18 grondgebonden woningen in verschillende prijsklassen
De drie-onder-één-kapwoningen zijn de grootste woningen van elk ca. 133 m2 (A1 t/m A2). Dit zijn de zes grootste woningen met maar liefst vier slaapkamers en een royale voor- en achtertuin.

De tien middeldure rij- en hoekwoningen (B1, ca. 94 m2) hebben drie volwaardige slaapkamers, open keuken met woonkamer en voor- en achtertuin met berging.

Deze twee kleinste woningen van ca. 66 m2 (C1) hebben twee slaapkamers met een optie om ook een vaste trap naar zolder te maken. Daarnaast beschikken deze woningen over een voor- en achtertuin met berging.
Lees verder... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning Nieuwbouw makelaars Woerden
Haven 7
3441 AS Woerden

T: 0348-488005
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Een project van

Bemog Projekt Ontwikkeling

Woningtypes

Eengezinswoningen

Binnenkort

Bekijk woningtype »

Appartementen

Binnenkort

Bekijk woningtype »

Nieuws

We zijn verheugd om u een update te geven over ons nieuwbouwproject De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met trots kunnen we aankondigen dat er 70% verkocht is en de bouw gaat al over een maand starten (mei van dit jaar)!

04 apr. 2024

De voorbereidingen voor de verkoop BIJ MINK gaan voorspoedig en de planning is dat de verkoop gaat starten nog voor de zomer van 2024. In het plan komen 63 appartementen verdeeld in een gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils dus!

29 mrt. 2024

BIJ MINK neemt als eerste de aftrap voor woningbouw in het nieuwe toekomstige woongebied Het Stationsgebied. Het stationsgebied vormt straks een nieuw woongebied aan de rand van het centrum en nabij het station. Hier wordt een compleet nieuwe wereld gecreëerd.

14 mrt. 2024

Interactieve woningzoeker

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Overzicht
30 m
Bushalte Overstek
47 m
Bushalte Lindenlaan
533 m
Bushalte Lindenlaan
546 m
Bushalte Van Teylingenweg
1.24 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool De Wijde Blik
14 m
Basisschool De Wijde Blik
78 m
CBS Eben-Haëzer
248 m
R. de Jagerschool
2.59 km
Kalsbeek college
2.64 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ABN Amro
2.99 km
Vodafone
3.01 km
T-Mobile
3.06 km
Etos/Trekpleister/Douglas
3.06 km
Zeeman
3.09 km
icon-winkels

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
2.58 km
Service apotheek Rubensstraat
2.68 km
Hofpoort
3.8 km
Sint Antonius Ziekenhuis
3.8 km
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
6.72 km

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project De Opkamer

Dit project wordt gebouwd onder garantie van:

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens