Welkom Jan Douwe

Een nieuw hoofdstuk: Van zeilen en rondvliegen naar nieuwbouwwoningen

In een wereld waarin verandering de enige constante is, is het inspirerend om te zien hoe mensen hun koers verleggen en nieuwe uitdagingen aangaan. Dat geldt zeker voor Jan Douwe, een nieuwe aanwinst bij De Koning makelaars.

Van een achtergrond in de hotellerie en de handel in (zeil)boten tot het verkennen van de vastgoedmarkt, Jan Douwe heeft een reis afgelegd die zijn passie voor klantgerichtheid en onderhandelingsvaardigheden heeft verrijkt.

Voor Jan Douwe is het vinden van een balans tussen werk en zijn passies essentieel. Als gepassioneerd zeiler en zweefvlieger vindt hij ultieme ontspanning op het water of hoog in de lucht, een tegenwicht voor de hectiek van de vastgoedmarkt. Deze passies getuigen van zijn doorzettingsvermogen en geduld, eigenschappen die hij ook in zijn professionele leven inzet.

Maar Jan Douwe staat niet alleen voor persoonlijke groei; hij omarmt ook samenwerking en feedback van collega's, klanten en partners. Hij gelooft sterk in het belang van open communicatie en het vermogen om samen oplossingen te vinden. Dit heeft hij geleerd door ervaringen uit het verleden, waarin duidelijke communicatie cruciaal bleek, zelfs in uitdagende situaties.

Op dit moment kijkt Jan Douwe vol enthousiasme uit naar het project De Tolgaarder in Nieuwerbrug. Dit kleinschalige nieuwbouwproject, gelegen in een dorpse omgeving, spreekt tot zijn verbeelding en doet hem denken aan zijn eigen woonomgeving. Hij staat te popelen om hier een actieve rol in te spelen en bij te dragen aan het verwezenlijken van woondromen.

Met Jan Douwe's vastberadenheid, klantgerichtheid en passie voor samenwerking, belooft hij een waardevolle aanwinst te zijn die het verschil maakt, zowel binnen als buiten de muren van het kantoor.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens